apm

spaceapmapmapmapmapm

hemmail

sweden englishapm

APM:n KANSAINVÄLINEN HENKIVARTIJAN KOULUTUS JA KURSSIMAKSUT

Koulutus on jaettu useaan eri kurssijaksoon joista 2 ensimmäistä muodostavat henkivartijan peruskurssin (Basic I + Basic II) käsittäen 40 tuntia luentoja, ryhmätöitä ja käytännön harjoituksia.

Peruskurssin jälkeen voi hakea jatkokoulutukseen joka käsittää erikoistumiskursseja joista jokainen kestää 20 tuntia ja on sisällöltään vaihteleva. Jatkokoulutuksessa syvennetään jo peruskurssilla hankittuja tietoja ja taitoja sekä opiskellaan uutta pääpainon ollessa käytännön läheisissä harjoituksissa.

Erikoiskursseja järjestetään 6 kertaa vuodessa ja niissä on joka kerta eri ohjelma.

Kurssit ovat useimmiten viikonloppuisin sekä Suomessa että Ruotsissa (Tukholmassa) ja opetus on suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Ketkä voivat hakea kurseillemme?

Kurssimme on tarkoitettu henkilöille joilla ei ole rikosrekisteriä ja jotka ovat vähintään 20 vuoden ikäisiä. Hakijoilta ei vaadita alan aikaisempaa koulutusta tai työkokemusta, ei myöskään vartijan koulutusta (vaikka ei se tietysti haitaksikaan ole). Muita periaatteellisia vaatimuksia hakijoille ei ole.

Erityisesti naisista on pulaa henkivartijan ammatissa joten kehoitamme varsinkin naispuolisia hakijoita ilmoittautumaan kurseillemme ensi tilassa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset postittamalla ilmoittautumislomake viimeistään 2 viikkoa ennen kyseisen kurssin alkua APM:n alla olevaan osoitteeseen, Ruotsiin. Samalla maksetaan myös ilmoittautumismaksu 200 euroa Kaizenkan alla olevalle tilille. Ilmoittautumislomakkeen voit hakea tämän sivun vasemmasta reunasta.

Kaizenkan/APM, Hackstavägen 9, 184 32 Åkersberga, Sweden

IBAN numero: SE76 9500 0099 6026 0964 7553

BIC koodi: NDEASESS

Pankkitili numero: 9960 2609647553, Plusgiro tili numero: 96 47 55-3

Kurssimaksu maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua samalle tilille kuin ilmoittautumismaksukin, mikäli APM on hyväksynyt hakemuksesi ja lähettänyt sinulle kurssikutsun.

KURSSIMAKSUT

Basic Skills Course: 1100 euroa (40 oppituntia)

Erikoistumiskurssit: 550 euroa (20 tuntia)

High Risk Special kurssi: 2500 euroa (100 tuntia)

Huom. Ilmoittaumismaksu 200 euroa tulee lisäksi kaikkiin kurssimaksuihin, High Risk kurssille on ilmoittautumismaksu 450 euroa.

Mikäli et jostain syystä voikaan tulla hakemallesi kurssille voidaan kurssimaksusi siirtää seuraavalle kurssille jos sinulla on lääkärintodistus mistä ilmenee ettet sairauden takia voi osallistua kurssille.

Mikäli hakemallasi kurssilla ei ole tilaa tai emme jostain syysta voi hyväksyä hakemustasi maksamme tietysti ilmoittautumismaksun takaisin ensi tilassa.

Maksutapoja on useampia:

A) Kaikki kurssit voidaan maksaa erikseen kyseessä olevan kurssin alussa, mutta voit myös maksaa useamman kurssin kerrallaan jos haluat säästää rahaa.

Meillä on tarjottavana seuraavat vaihtoehdot:

B) Basic, peruskoulutuspaketti:

Basic I + Basic II, käsittää 40 oppituntia, pakettihintaan 1100 euroa (säästö 40 euroa). Jatkaessasi opiskelua peruskoulutusjakson jälkeen, maksat erikoiskurssit kurssin kerrallaan.

C) Alpha:

3 erikoistumiskurssia pakettihintaan 1400 euroa. Kurssitodistukset jokaisesta kurssista erikseen ja henkivartijan kansainvälinen id -kortti hyväksyttyjen teoria- ja käytännön kokeiden jälkeen kun on vähintään 100 tuntia opiskelua takana.

Kun sitten olet opiskellut kokonaisuudessaan 200 oppituntia, saat kurssitodistuksen ja id -kortin lisäksi myös numeroidun, pronssisen ammattimerkin hyväksyttyjen teoria- ja käytännön kokeiden jälkeen.

YKSITYISETSIVÄN KOULUTUKSEN KURSSIMAKSUT

Yksityisetsivän koulutus on vuoden pituinen ja tapahtuu osittain etäisopiskelun muodossa sekä kahdessa, viikon pituisessa opiskelujaksossa Åkersbergassa, Tukholman pohjois puolella. Koko kurssin (200 oppituntia) voi maksaa yhdellä kertaa: 3 990 euroa tai kahdessa osassa, ensimmäinen osa 2 100 euroa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua ja toinen osa 1 950 euroa viimeistään etäisopiskelu jakson päättyessä. Kurssimaksun lisäksi tulee ilmoittautumismaksu joka on 500 euroa ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.


line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org