apm

spacelivvaktapmapmapmapm

hem mail


fi en

AKTUELLA UTBILDNINGAR:

1. YRKESUTBILDNING TILL DIPLOMERAD DETEKTIV

De första delarna av utbildning till diplomerad detektiv är distansutbildning och handlar om utredning, där du jobbar hemifrån med din dator och har kontakt med vår kursledare via internet. Du kan således påbörja din utbildning när som helst för att sedan samlas till den sista delen av utbildningen som handlar om spaning och är en vecka lärarledda övningar och föreläsningar i våra kurslokaler i Åkersberga den 13-17 sept 2021

Mer info om utbildningen genom att klicka på linken till vänster eller att skriva till oss så kan vi skicka till dig

 

2. YRKESUTBILDNING TILL PROFESSIONELL LIVVAKT

Nästkommande grundutbildningar, som en intensivkurs. Basic I på fredag kl 12 till kl 20. Basic II på lördag från kl 10 till söndag kl 17:

Basic I & II den 10-12 sept 2021, Stockholm

FÖRDJUPNINGS-, SPECIALKURSER för alla som gjort Grundutbildningen, Basic I och Basic II:

16-17 okt 2021, Stockholm

Datum för High Risk Course är öppen och beror på Covid 19 och finska restriktioner, när och om vi släpps in i landet, men preliminärt en vecka i början av juni 2021

3. KURS I SJÄLVFÖRSVAR - SJÄLVSKYDD

Denna kurs är som en intensivkurs under en dag och avsett för barn från 8 år, ungdomar och vuxna, tjejer och killar. Läs mer här på våra sidor genom att klicka på Självskydd till vänster.

Nästa kurs i självförsvar - självskydd går i våra lokaler i Åkersberga under hösten 2021

Några omdömen från senaste kurser:

Ännu en mycket bra genomförd kurs med kompetenta och professionella instruktörer! Bra tips om hur man söker jobb. Toppbetyg - kan inte bli bättre! Alltid bra kurser, denna var inget undantag!


line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org