apm

spacelivvaktapmapmapmapm

hem mail


fi en

AKTUELLA UTBILDNINGAR:

1. YRKESUTBILDNING TILL DIPLOMERAD DETEKTIV

Den första delen av utbildning till diplomerad detektiv är distansutbildning och handlar om utredning, där du jobbar hemifrån med din dator och har kontakt med vår kursledare via internet. Du kan således påbörja din utbildning när som helst för att sedan samlas till den andra och sista delen av utbildningen som handlar om spaning och är en vecka lärarledda övningar och föreläsningar i våra kurslokaler i Åkersberga den 16-20 maj 2022

Mer info om utbildningen genom att klicka på linken till vänster eller att skriva till oss så vi kan skicka till dig

 

2. YRKESUTBILDNING TILL PROFESSIONELL LIVVAKT

Basic I på fredag kl 12 till kl 20. Basic II på lördag från kl 10 till söndag kl 17. Nästkommande grundutbildningar, som en intensivkurs:

Basic I & II den 6-8 maj 2022, Stockholm

Basic I & II den 16-18 sept 2022, Stockholm

FÖRDJUPNINGS-, SPECIALKURSER för alla som gjort Grundutbildningen, Basic I och Basic II:

14-15 maj 2022, Stockholm

29-30 okt 2022, Stockholm

Datum för High Risk Course är öppen och beror på Covid -19 restriktioner, men vi planerar att genomföra kursen preliminärt den 13-19 juni 2022 i Oslo, Norge alternativt i Finland

3. KURS I SJÄLVFÖRSVAR - SJÄLVSKYDD

Denna kurs är som en intensivkurs under en dag och avsett för barn från 8 år, ungdomar och vuxna, tjejer och killar. Läs mer här på våra sidor genom att klicka på Självskydd till vänster.

Nästa kurs i självförsvar - självskydd går i våra lokaler i Åkersberga under våren 2022

Några omdömen från senaste kurser:

Ännu en mycket bra genomförd kurs med kompetenta och professionella instruktörer! Bra tips om hur man söker jobb. Toppbetyg - kan inte bli bättre! Alltid bra kurser, denna var inget undantag!


line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org