apm

spaceapmapmapmapmapm

hemmail

sweden english spanish_bodyguardterror

SINÄ JA LÄHIMMÄISESI TARVITSETTE ITSEPUOLUSTUSTAITOJA!

Tuntematon rikollinen ampuu häikäilemättömästi Ruotsin pääministerin, lomailijoiden unelmaloma kirjaimellisesti räjäytetään kappaleiksi Balilla, kaksi jumbojettiä törmää World Trade Centeriin New Yorkissa, Helsingissä sijaitseva ostoskeskus muodostuu veriseksi taistelutantereeksi pommiräjähdyksen ansiosta, oppilaita ammutaan kuoliaaksi koulun vessassa Tukholmassa, toimitusjohtajan poika kidnapataan törkeästi keskellä katua Tukholmassa, Ruotsin ulkoministeri Anna Lindh tapetaan puukolla Tukholman suuressa NK tavaratalossa keskellä päivää järkyttyneiden tukholmalaisten silmien edessä ja useat oikeudenkäynnit johtavat vapauttaviin tuomioihin todistajien unohtaessa yllättäen mitä olivat nähneet!

Vastaavia väkivaltatekoja sattuu päivittäin yhä useammin. Tästä voimme päätellä että väkivalta on lisääntynyt ja raaistunut viime vuosina (Ruotsissa 10:ssä vuodessa jopa 500 % !) ja koskee yhä useampaa meistä.

Silti voi luetteloon lisätä vielä monta tapahtumaa jotka aiheuttavat pelkoa ja epävarmuutta omasta ja lähimmäistemme turvallisuudesta. Esimerkiksi lisääntynyt huumeiden käyttö, pahoinpitelyt, korttipetokset Internetissä, autojen kaappaukset, jalkapallohuligaanit, pula poliiseista, väkivaltaiset nuorisoliigat, ryhmäraiskaukset ja uskonnolliset fanaatikot jotka terrorisoimalla ja uhkailemalla pelottelevat niitä jotka eivät usko samaan jumalaan.

Järjestäytynyt rikollisuus itäisestä naapurimaastamme, mielisairaat potilaat joille ei ole tilaa hoitolaitoksissa ja yritykset jotka digitaalisen arkipäivän tuloksena eivät useinkaan enää pysty paljastamaan kilpailijoiden vakoiluyrityksiä ovat vain muutamia yhä tavallisempia jokapäiväisiä tapahtumia.

Yhteiskuntamme on monella taholla muuttunut pelottavammaksi ja väkivalta paljon raaemmaksi.

Voi tulla kalliiksi olla hyväuskoinen tai ummistaa silmänsä totuudelta. Terveyttä ei sitä paitsi voi mitata rahalla. On typerää luulla ettei väkivalta kosketa juuri sinua, koska se on vain ajan kysymys!

Pelkästään pahoinpitelyt ovat lisääntyneet 800 prosenttia 50 vuodessa!

Totuus on että poliisi ja yhteiskuntamme eivät enää voi taata kansalaisten turvallisuutta!

Ainoastaan me itse voimme suojella itseämme ja lähimmäisiämme jos meillä on siihen tarvittava koulutus.

Ei ole haitaksi ajatella enemmän omaa turvallisuuttaan ennen kuin se on liian myöhäistä.

Emme halua pelotella ketään maalaamalla synkkiä kuvia tulevaisuudesta, mutta koska olemme turvallisuus alan yritys, täytyy meidän olla realistisia ja osata arvioida riskejä jotka tulevaisuudessa ovat ehkä enemmänkin kansainvälisiä.

Tulevaisuus tuo tullessaan uusia vaatimuksia turvallisuuden suhteen ja tämä tietää myös sitä että tarvitaan lisää ajankohtaista turvallisuus alan koulutusta. Tästä meillä on jo yli 30 vuoden kokemus.

Lähitulevaisuudessa tulee myös turvallisuus alan ammattilaisten kuten henkivartijoiden kysyntä ratkaisevasti kasvamaan. Olethan varustautunut ja valmis työtehtäviin!?line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org