apm

spaceapmapmapmapmapm

hemmail

sweden englishskydd

ITSEPUOLUSTUS, HÄTÄVARJELU JA VOIMANKÄYTTÖ

C. Q. B. - Close Quarter Battle

APM järjestää perus- ja jatkokoulutusta eri tasoilla, alkaen aseettoman itsepuolustuksen perusteista, irtautuminen eri otteista, lyöntien ja potkujen torjunta, vastustajan kipupisteiden tunteminen, kuljetus- ja hallintaotteet, puolustus puukko- ja pistoolihyökkäyksiä vastaan, suojasumuttimien, teleskooppipatukan ja käsiaseen käyttö vaarallisissa tilanteissa jne.

APM:n henkilökunta voi suunnitella täysin asiakkaan tarpeista lähtevän itsepuolustus- ja voimankäytön koulutuksen sekä yksityisille henkilöille, kuin valtiollisille ja yksityisille yrityksille ja organisaatioille. Kouluttajamme ovat opettaneet lapsia, aikuisia, vammaisia sekä eri ammattiryhmien edustajia jo vuodesta 1971 eri puolilla maailmaa.

Koulutus voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhteistyössä vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toivomuksia lähtien parin tunnin mittaisesta kurssista, yhden- tai useamman päivän pituiseen tehokoulutukseen.

Kokemuksemme ja koulutuksemme pohjalta olemme kehittäneet tehokkaan voimankäytön systeemin joka perustuu periaatteisiin sekä yksinkertaisiin ja todellisiin tekniikoihin, hyökkääjän kipupisteiden ja hermojärjestelmän tuntemiseen sekä oikeaan asennoitumiseen puolustustilanteessa - ei raakaan lihasvoimaan tai notkeuteen.

Harjoituksen tarkoitus on ensi sijassa ennalta ehkäistä uhkaavat tilanteet ja mikäli siinä ei onnistuta asettaa selvät rajat, sekä tarpeen vaatiessa puolustaa itseään tai lähimmäisiään tehokkaasti kaikilla tasoilla ja eri tilanteissa. Tieto siitä että pystyy puolustamaan itseään tai lähimmäisiään ja virkatovereitaan uhkaavissa tilanteissa lisää itsevarmuutta ja tuo turvallisen olon.

Erikoiskursseja naisille sekä eri ammattiryhmien edustajille kuten lentohenkilökunta, risteilyaluksen henkilökunta, bussin ja taxin kuljettajat, kaupan työntekijät, vartijat, järjestysmiehet, poliisit, opettajat, sairaalan henkilökunta, sosiaalityöntekijät jne.

Tyytyväiset ja motivoidut työntekijät, jotka myös tuntevat olonsa turvalliseksi työpaikallaan ja työmatkalla viihtyvät paremmin, tekevät tehokkaammin työnsä ja ovat vähemmän sairaana.

APM:n kouluttajilla on takanaan monivuotinen kokemus ja koulutus voimankäytöstä todellisissa ja vaikeissa olosuhteissa. Kouluttajillamme on myös Ruotsin Keskusrikospoliisin kuten myös Suomen Poliisin myöntämä auktorisaatto itsepuolustuksen ja voimankäytön opetukseen.

Koulutus voidaan järjestää asiakkaan luona missä päin Suomea tahansa tai APM:n tarkoituksenmukaisessa ja hyvin varustetussa koulutuskeskuksessa Tukholmassa, Ruotsissa, kuten myös muissa maissa. Toivomuksesta tulemme hakemaan lentokentältä tai satamasta ja tarvittaessa järjestämme myös majoituksen edullisesti lähistöllä olevaan hotelliin.line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org