apm

spacelivvaktapmapmapmapm

hem mail

fi en spanish_bodyguard

livvakt

APM utbildningar: SJÄLVSKYDD & självförsvar, LIVVAKT, DETEKTIVUTBILDNING


1. SJÄLVSKYDD & självförsvar

Kurser för kvinnor och tjejer samt för olika yrkesgrupper som ibland tvingas uppleva sin arbetsmiljö såsom hotfull. Även privata personer som vill uppleva en större säkerhet och känna sig tryggare och säkrare var de än befinner sig. Mer info om kommande kurser i självförsvar för kvinnor när du klickar här till vänster.

Även instruktörskurser för personer som skall bli instruktörer i självskydd på sin arbetsplats.

2. INTERNATIONELL LIVVAKT

Grundutbildning för blivande livvakter som vill lära sig mer om livvakt yrket och kanske jobba med personskydd på heltid eller deltid i framtiden i Sverige eller utomlands. Vidareutbildningar och fördjupningskurser i personskydd samt träning för redan aktiva, professionella livvakter.

High Risk courses

Är avsett för personer som har klarat av grundutbildningen för livvakter och vill förbereda sig för tjänstgöringen i krigsdrabbade områden. För närvarande är det stor efterfrågan på personer med säkerhetsutbildning i tex Afganistan där det redan jobbar ca 4000-5000 utländska, privata säkerhetsmän och säkerhetskvinnor.

Månadslönen ligger mellan 100 000 - 200 000 kr (netto).

High Risk utbildningen är totalt på 8 dgr och 100 timmar och startar med en helg i Åkersberga följt av 6 dagar utanför Helsingfors, Finland och arrangeras endast en gång per år på hösten och med begränsad antal deltagare. Undervisning sker på engelska och delvis även på svenska.

Antalet deltagare till High Risk kursen är begränsad, först till kvarn gäller. Kursen omfattar utbildning i bl a.

Risk Management, Basics of land navigation with and without a vehicle, Planning of convoy routes, Basics of survival in rural areas, Use and maintenance of most common types of firearms, C.Q.B: armed and unarmed combat, Counter ambush drills, Establishing and monitoring a perimeter, IED´s, Communication, Paramedic, Protective Escort, Protective Driving.

3. DIPLOMERAD DETEKTIVUTBILDNING

Dina kunder behöver information som underlag för rätt beslut!
Diplomerad detektivutbildning!

För Dig som vill arbeta med spaning och utredning, erbjuder vi en diplomerad detektivutbildning. Vi ger under dessa kurser, kunskap och erfarenhet hur Du kartlägger, analyserar och dokumenterar information till Din uppdragsgivare.
Detektivarbetet består av övervakning, myndighetskontakter, intervjuer och andra typer av undersökningar.
Du kommer under denna utbildning att använda olika tekniska hjälpmedel för att säkerställa och effektivisera spaningsarbetet. Teori kombineras med praktiska moment och övningar där Du får "verkliga" uppdrag!
Kursen genomförs i under 2 st 5-dagars praktiska kurser plus distansutbildning som du läser hemma mellan kursblocken. Kursintyg och diplom
Deltagare som fullgjort kursen med godkänt betyg, utnämns till diplomerad detektiv.

Denna kurs är även ett utmärkt komplement till vår personskyddsutbildning för att få kunskap om research, bakgrundskontroll och grävande undersökningar. Det är dock inget krav att du skulle gått utbildningen i personskydd först för att söka till diplomerad detektivutbildningen.

line

Här till vänster i menyn kan ni klicka efter den utbildningen som ni är intresserade av för att få veta mer on tider, priser och vad som krävs för att söka till våra olika säkerhetsutbildningar.

De flesta av våra säkerhetsutbilningar sker i våra kurslokaler nära Stockholm men vi kan även komma till er efter överenskommelse om ni är några stycken som vill utbilda sig.

Mer information om våra detektivutbildningar, livvaktsutbildningar och kurser i självskydd finner du genom att klicka här till vänster.

line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org