apm

spaceapmapmapmapmapm

hem mail

fi enleif

APM - Academia Praetoriae Mundi

APM är en internationell organisation för verksamhetsanpassade säkerhetsutbildningar allt från en kortare intensivkurs i självskydd till yrkesutbildningar för internationella livvakter.

Namnet Academia Praetoriae Mundi är latin och kan översättas till Internationell Säkerhets Skola eller livvakts skola. Namnet syftar till de äldsta dokumenterade livvakter som kallades för Praetorian Guard och som var elitsoldater med uppgift att skydda kejsaren i antikens Rom för 2000 år sedan.

Våra välutbildade och auktoriserade instruktörer i livvaktskydd har en lång och omfattande livvaktsutbildning och livvakt erfarenhet bakom sig och har jobbat med säkerhet och livvakt utbildning i över 30 år.

Många har bakgrund inom kampsport och som militär, livvakt eller polis med lång erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete och personskydd både nationellt och internationellt. Även specialister inom till exempelvis elektronik och avlyssningsteknik, juridik, psykologi och akutsjukvård ingår i vår lärarkår.

Alla våra livvaktsutbildningar genomförs under Kaizenkan som är ett utbildningsföretaget inom personskydd och säkerhet samt kampkonst.

Kaizenkai har F -skattesedel.


line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org