apm

spacelivvaktapmapmapmapm

hem mail


fi en

AKTUELLA UTBILDNINGAR:

1. YRKESUTBILDNING TILL DIPLOMERAD DETEKTIV

Den första delen av utbildning till diplomerad detektiv är distansutbildning och handlar om utredning, där du jobbar hemifrån med din dator och har kontakt med vår kursledare via internet. Du kan således påbörja din utbildning när som helst om året, för att sedan samlas till den andra och sista delen av utbildningen som handlar om spaning och är en vecka lärarledda övningar och föreläsningar i våra kurslokaler.

Mer info om utbildningen genom att klicka på linken till vänster eller att skriva till oss så vi kan skicka till dig

 

2. YRKESUTBILDNING TILL PROFESSIONELL LIVVAKT

Basic I på fredag med start kl 14 till kl 21. Basic II på lördag från kl 10 till söndag kl 16. Nästkommande grundutbildningar, som en intensivkurs:

Basic I & II den 6-8 sept 2024, Stockholm

Basic I & II den 7-9 juni 2024, Åbo, Finland

VIDAREUTBILDNING: Specialkurs den 12-13 okt 2024, Stockholm

3. YRKESUTBILDNING TILL DIPLOMERAD SÄKERHETSKONSULT

Denna utbildning är för alla som vill veta mer om hur vi kan skydda oss själva, våra familjer och andra personer eller företag mot de hot och våld som förekommer allt oftare i vårt samhälle

Utbildningen omfattar 3 block med 32 timmars kurser en gång i månaden där 20 timmar är föreläsningar och grupparbeten på plats i våra kurslokaler i Åkersberga och 12 timmar hemuppgifter. Total tid för utbildningen 96 timmar. Start i april 2023

4. YRKESUTBILDNING TILL DIPLOMERAD SÄKERHETSCHEF

Denna utbildning är fortsättning för de som utbildat sig till säkerhetskonsulter och ger kursdeltagarna kunskaper om hur man leder och planerar säkerhetsarbetet för ett företag, organisation eller myndighet mfl.

Utbildningen omfattar 2 block med 32 timmars kurser en gång i månaden där 20 timmar är föreläsningarn och grupparbeten på plats i våra kurslokaler i Åkersberga och 12 timmar är hemupgifter. Total tid för utbildningen till diplomerad säkerhetschef är 160 timmar.

5. KURSER I SJÄLVFÖRSVAR - SJÄLVSKYDD

Denna kurs är som en intensivkurs under en dag och avsett för barn från 8 år, ungdomar och vuxna, tjejer och killar. Läs mer här på våra sidor genom att klicka på Självskydd till vänster.

Nästa kurs i självförsvar - självskydd går i våra lokaler i Åkersberga under hösten 2024

Några omdömen från senaste kursen för blivande livvakter:

Ännu en mycket bra genomförd kurs med kompetenta och professionella instruktörer! Bra tips om hur man söker jobb. Toppbetyg - kan inte bli bättre! Alltid bra kurser, denna var inget undantag!


line
foot

Mail:mailto:info@apm-security.org